Bedrijfsruimte te huur Eindhoven

Bedrijfsruimte huren bij de Ruysdaelhof

 

Wil je een bedrijfsruimte huren in Eindhoven? Bij de Ruysdaelhof hebben we verschillende opties beschikbaar die aan jouw behoeften voldoen. Of je nu een bedrijfsruimte, bedrijfspand, bedrijfshal of loods zoekt, wij bieden diverse mogelijkheden voor bedrijfsruimte huren in Eindhoven.

 

De Ruysdaelhof is de perfecte plek om jouw bedrijf te vestigen. Onze locatie is gunstig gelegen en goed bereikbaar, zowel vanaf de snelwegen als vanuit het centrum van Eindhoven. Bovendien bieden we een overvloed aan gratis parkeergelegenheid, waardoor jouw klanten en medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot de bedrijfsruimte.

 

Of je nu een klein bedrijf hebt en op zoek bent naar een kleine bedrijfsruimte, of juist behoefte hebt aan een ruimer bedrijfspand of bedrijfshal, we hebben diverse mogelijkheden beschikbaar. Bij de Ruysdaelhof vind je een gemoedelijke sfeer waarin interactie en gemeenschapsgevoel centraal staan. Tegelijkertijd geniet je van privacy met een eigen voordeur, keuken en sanitair.

 

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van de Ruysdaelhof. Onze bedrijfsruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals 126 zonnepanelen en elektrische verwarming met warmtepompen. Hierdoor zijn de meeste bedrijven in ons hof volledig duurzaam en energieneutraal. Daarnaast is alles perfect geïsoleerd en maken we gebruik van energiezuinige LED-verlichting.

 

Wil je de prachtige locatie van de Ruysdaelhof zelf ervaren en een bedrijfsruimte huren in Eindhoven? Neem dan contact met ons op via info@ruysdaelhof.nl. Er zijn ook mogelijkheden om kantoorruimte te huren of een werkplek te huren. We staan klaar om je te voorzien van meer informatie en om een bezichtiging te regelen. De Ruysdaelhof biedt een unieke omgeving waarin schoonheid, gemoedelijkheid en duurzaamheid samenkomen, en is de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving in Eindhoven.


Kleine bedrijfsruimte huren in Eindhoven

 

Op de Ruysdaelhof zijn zowel kleine bedrijfsruimtes te huur (30 m2) als ook grotere bedrijfsruimtes tot 250 m2.  Voorbeelden van bedrijven op de Ruysdaelhof: 


Mooiste & Gemoedelijkste

De Ruysdaelhof is misschien wel het mooiste, gemoedelijkste en groenste bedrijvenhof in Eindhoven. Elk aspect van deze unieke locatie is zorgvuldig ontworpen en vormgegeven en biedt een bijzondere ervaring voor de bezoekers en bewoners.

 

Wat maakt de Ruysdaelhof het mooiste? Het begint al bij de deuren, die zijn gemaakt van rauwe kanaal-damwanden en de bestrating van oude straatstenen afkomstig van het Amsterdam Centraal Station. Binnen zijn de strakke vloeren voorzien van vloerverwarming en is er een perfecte afwerking in elk detail te vinden.

 

Je was misschien op zoek om een bedrijfsruimte te huren op Strijp s, microlab of Sectie c en nu ben je bij de Ruysdaelhof uitgekomen. Ruysdaelhof, is een verborgen parel die wellicht aan je aandacht is ontsnapt. Met een unieke sfeer en een kleinschalige opzet biedt Ruysdaelhof een bijzondere ervaring voor mensen op zoek naar een inspirerende ruimte.

 

Maar de schoonheid is niet het enige wat de Ruysdaelhof kenmerkt. Het is ook een gemoedelijke plek. Het hof heeft een gezellige sfeer, met zes verschillende bouwstructuren en overal mensen die aan het werk zijn. Het voelt als een klein dorp, waarin interactie en een gevoel van gemeenschap centraal staan. Tegelijkertijd geniet iedereen van zijn eigen privacy, met een eigen voordeur, keuken en sanitair.

 

Perfecte locatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Interesse om een atelier, kantoor ruimte of bedrijfsruimte te huren in het leukste bedrijvenhof van Eindhoven? Mail ons om te vragen of mogelijkheden zijn!

 

info@ruysdaelhof.nl

Ruysdaelhof, 5642 JM, Eindhoven